Asociația Glasul Vieții

10/02/2017 ONG-uri

Istoric: Asociația ,,Glasul Vieții” a fost înfiinţată în anul 2012 la inițiativa voluntarilor care sprijină activitățile sociale din cadrul Maternității Cuza-Vodă din Iași.

Descriere activitate:

Proiectul ,,Sărbătorile creștine – Bucuria tuturor”: În anul 2017, în preajma sărbătorii Naşterii Domnului cât și la sărbătoarea Învierii Domnului Hristos, 1.000 de copii nevoiași au fost ajutaţi cu îmbrăcăminte, încălţăminte, produse alimentare, de igienă şi de curăţenie.

Proiectul ,,Grăuntele de muștar”: în toamna anului 2017, 1.000 de copii au beneficiat de ajutor pentru a merge la școală.

Programul ,,Dăruim Speranță”, un program de adopţie la distanţă, prin care, un număr de 200 de copii, beneficiază lunar de îmbrăcăminte, încălţăminte, vizite la muzee, excursii la munte şi la mare, activităţi extracuriculare (teatru, grupuri corale etc.), meditaţii săptămânale unde  pe lângă pregătirea necesară, copiii primesc o masă caldă și beneficiază de transport gratuit.

Proiectul ,,Casele Sperantei”: un program prin care, familii cu mulţi copii aflate în risc de excluziune socială sunt ajutate să se reintegreze și sunt ajutate să ăşi construiască o locuinţă sau primesc ajutor să o consolideze dacă se află în stare de degradare.

Proiectul ,,Casa Vieții – Sfânta Elena”, un proiect derulat în parteneriat cu parohia Beldiman, prin care construim un Centru de 24 de garsoniere pentru mamele și copiii abandonați;

Angajati: 2

Voluntari: 200

Număr beneficiari 2017: 3.000 de copii proveniti din familii numeroase, cu un risc mare de excluziune socială;

Buget: 450.000 lei

Acreditare furnizor: Seria AF nr. 003898