Fundația Împreună Pentru Solidaritate Socială Piatra Neamț

10/02/2017 ONG-uri

Istoric: Fundația Împreună pentru Solidaritate Socială este o organizație nonguvernamentală care se implică în sprijinirea persoanelor defavorizate din comuna Săvinești, județul Neamț, în special, precum și alte comunități defavorizate din regiunea Nord Est. Înființată în anul 1995, fundația și-a desfășurat activitățile, în primii 10 ani, în municipiul Rădăuți, județul Suceava.

Descriere activitate

Economie socială: credem că cei mai vulnerabili membri ai societății au nevoie de sprijin constant pentru a avea o viață demnă și de aceea ne implicăm în organizarea de proiecte și activități ce au drept scop ajutorarea copiilor, familiilor aflate în situații dificile, bătrânilor, persoanelor cu dizabilități;

Educație: susținem creșterea accesului la educație al copiilor vulnerabili, prin implementarea de activități precum: afterschool gratuit, cantină socială, tabără gratuită de vară, oferire de consiliere educațională și psihologică precum și alte proiecte educaționale;

Servicii oferite: cantină socială, activități de sprijin pentru persoanele aflate în dificultate, Tabăra interculturală „Aripi de înger”, curs de frizerie organizat pentru părinții beneficiarilor.

Campanii: "Lumina lui Hristos luminează tuturor", "Măsoară timpul cu faptele tale", "Dăruiește cu respect", "Îngerii Păzitori", "Ucenicii lui Moș Nicolaie", "Fii un Moș Crăciun pentru un copil", etc.

Angajati: 17  

Voluntari: 97

Parteneri:  Fundația Solidaritate și Speranță - filiala Săvinești, Parohia „Sf. Voievozi” Săvinești, Primăria Săvinești.

Număr beneficiari: 120  

Buget: 235.840 lei;

Director: Pr. Petru Munteanu, 0751250508

Adresă: str. Mihail Sadoveanu, nr. 23 Piatra Neamț