Policlinica Providența

9/12/2015

Policlinica Providența este ambulatorul integrat al Spitalului  „Providența”, un centru de sănătate sprijinit și ocrotit de Arhiepiscopia Iaşilor, care oferă servicii de sănătate pentru adulți și copii: consultații, diagnostic și tratament  în regim de ambulator .

Policlinica Providența are 15 ani de activitate medicală. Desfășurată pe o suprafață totală de 1.400 mp,Policlinica Providența include 20 de cabinete medicale,o farmacie cu circuit deschis,un cabinet de radiologie și imagistică medicală precum și un punct de recoltare pentru analize medicale.

Servicii medicale: 25 de specialități-Alergologie și imunologie clinică;Boli infecțioase,Cardiologie,Chirurgie Generală,Dermatovenerologie,Diabet zaharat,Nutriție și Boli Metabolice,Endocrinologie,Gastroenterologie,Medicină Internă,Medicina Muncii,Neurologie,Nefrologie,Otorinolaringologie,O.R.L-Homeopatie,Obsretică-Ginecologie,Oftalmologie,Ortopedie-Trautomatologie,Pediatrie,,Pneumo-ftiziologie, Psihiatrie,Psihologie,Reumatologie,Urologie; Servicii medicale paraclinice pe specialitatea Radiologie si Imagistică medicală;Spitalizări de zi : specialitățile Alergologie și imunologie clinică,Dermatovenerologie,Diabet zaharat,Nutriție si Boli Metabolice,Otorinolaringologie,Obstretică-Ginecologie,Oftalmologie,Pneumo-ftiziologie.

Parteneri (2019) :  CAS Iași,Agroplan,Panifcom,Regina Maria,DGASPC Iași; Medsana ;

Angajati (2019 ): 11 medici , 28 medici colaboratori, 13  asistenți medicali, 18 personal administrativ;

Voluntari (2019): 7 persoane;

Activitate filantropică (2019): 359 de beneficiari ;

Buget filantropic (2019)  : 21.540 de lei

Numar total pacienţi (2019) : 66.183;

Director: Ec. Daniela Naclad

Programări şi informaţii

Pentru a face o programare la unul dintre medicii Policlinicii Providenţa sau pentru  a solicita informații suplimentare despre serviciile medicale vă rugăm să ne contactaţi prin telefon, la oricare dintre numerele: 0232  215 940, 0729 292 897 sau direct la recepţia policlinicii.

Programările se pot face şi online, prin email, la adresa programari.policlinica@providentamedical.ro.

Program - Policlinica Providența este deschisă  de Luni până Vineri, în intervalul 07.00 – 21.00.

Localizare: Noul sediu al Policlinicii Providenţa se află în centrul oraşului  Iaşi, pe Bulevardul Ştefan Cel  Mare şi Sfânt, nr. 10, Bl. B1, parter, pe esplanada Cubului, lângă Mitropolie.